Verkeersbord met waarschuwing voor buitenseksJa, buitenseks kan heerlijk, ontspannend, vrij en avontuurlijk zijn. Daarom hebben we al een artikel uitgebracht over buitenseks.

Toch kleven er ook een paar pijnlijke risico’s aan buitenseks. We vinden dat een paar waarschuwingen niet mogen ontbreken.

Gevaar 1. Mieren en andere beestjes

Pas op voor mieren en andere kriebelende beestjes. Kijk goed waar je gaat liggen voordat jullie neuken. En gebruik een deken of iets dergelijks zodat scherpe takken of mogelijk zwervend afval geen probleem vormen.

Gevaar 2. Betrapt worden

Het risico om betrapt te worden kan op zich een welkome kick zijn. Maar let op, buitenseks wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Een ruzie of de politie is geen pretje. Let goed op!

Gevaar 3. Voyeurs en amateurseks opnames

Denk goed na of je het wel prettig vindt dat een toevallige voorbijganger stiekem meegeniet van jullie vrijpartij. Als exhibitionist is dat leuk. Ben je dat niet, neem de tijd om een plek te vinden waar de kans op pottenkijkers minimaal zijn.

En let op, een voorbijganger kan gemakkelijk zijn of haar smartphone pakken en een opname maken van het geneuk. Uploaden naar een of andere amateurporno sekssite is een makkie.

Weet dat amateurseks immens populair is. Wees bewust van dit risico!

Gevaar 4. Buitenseks met een vreemde?

Deze waarschuwing is belangrijk voor de mensen die voor de eerste keer met een ander afspreken voor buitenseks.

Misschien is buitenseks met een vreemde man of vrouw een prachtige fantasie voor je. Geen punt, maar blijf helder denken en analyseren. Niet iedereen die je (op het internet) ontmoet is een prettig mens waar je veilig mee kunt vrijen.

Mocht je pech hebben en met de verkeerde persoon een neukdate hebben, dan is dat afliggende veld of donker bos wel het laatste waar je wilt zijn.

Als je het echt niet kunt laten om met een wildvreemde een seksdate te maken. Spreek op zijn minst eerst af voor een drankje in een café of ander openbare locatie. Zo kun je een aantal gevaren en problemen van te voren afwenden.

Ken jij nog meer risico’s en gevaren van buitenseks? Of heb je een mooie ervaring? Laat het ons weten door (anoniem) je reactie te plaatsen hieronder.

De gevaren van buitenseks (4 pijnlijke risico’s)
Trefwoord(en):         

Eén gedachte over “De gevaren van buitenseks (4 pijnlijke risico’s)

  • Anoniem is niet als zowel je naam als je emailadres een verplicht veld zijn natuurlijk…

    Briljante tekst over de gevaren van buitenseks. Helder, duidelijk en eerlijk, goede raad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *