MeerderjarigheidJe wilt een hotelkamer huren, maar je vraag je af of je wel oud genoeg bent? Je bent niet de enige, geregeld ontvangen we daar vragen over. We begrijpen het wel.

Meerderjarig zijn is een vereiste

Om een hotelkamer te boeken, of dat nu een gewone hotelkamer is of een kamer in een Lovehotel, moet je meerderjarig zijn. En dat is voor sommige minderjarigen erg jammer.

Want ook zij kunnen al een gezonde seksdrive ontwikkeld hebben, maar missen de privacy voor romantiek en vrijen in het ouderlijk huis. Dit maakt dat sommige jongeren in de bosjes of op een achterbank van een auto hun eerste seksuele ervaring hebben. Vaak is dat geen goede start van hun seksleven. Is dat niet jammer?

Hebben jongeren niet het recht om, wanneer ze met sex beginnen, dat in een comfortabele omgeving te doen? Een veilige omgeving kan potentiële sex-problemen en blunders voorkomen. Het helpt jongeren aan een groter seksueel zelfvertrouwen, waarvan ze profiteren voor de rest van hun sexleven.

In de huidige tijd zijn dit soort onderwerpen over sex nog steeds een taboe. En bestaan verschillende meningen, al wordt er structureel te weinig over gesproken.

Zelf een discrete en veilige ruimte regelen

Hoe dan ook, je moet minimaal meerderjarig zijn. Tot die tijd is het de kunst om zelf een goede en veilige omgeving te creëren. En misschien staan je ouders wel degelijk open dat je een loge hebt. Durf te vragen!  Wie niet waagt, die niet wint. Hopelijk zijn ze open-minded hierover.

En ben je wel meerderjarig? Boek een hotelkamer hier. We wensen je veel plezier.

Wil je anoniem je reactie achterlaten? Dat kan hieronder, je bent welkom.

Vanaf welke leeftijd mag je een hotelkamer huren?
Trefwoord(en):         

8 gedachten over “Vanaf welke leeftijd mag je een hotelkamer huren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *