Om te beginnen selecteren we enkele hotels in Groningen waar het mooi is om met je partner naar toe te gaan. We maken een onderscheid in ‘budget’ en ‘romantisch’ wat betreft hotelkamers.

En vervolgens delen we alle locaties die we te tot nu toe hebben gevonden waar je een kamer per uur kunt huren in Groningen. De kamers per uur zijn bijna altijd gericht op een intiem samenzijn. Het betreft dus meestal geen standaard hotel.

Hotels geschikt voor de liefde in Groningen

We beginnen met de grote stad Groningen. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of zelfs heet) samenzijn!

Budget tip: Bastion hotel Groningen

In dit hotel mag je nauwelijks romantiek verwachten. Maar het is wel erg betaalbaar. De goedkoopste kamer die wij konden vinden was € 67,-! (Maar de kosten kunnen variëren afhankelijk van periode en drukte.)

De bereikbaarheid is uitstekend. Het ligt net buiten het centrum van de stad Groningen. En het is zowel met openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. Mochten jullie met de auto reizen: uitvalswegen zijn A7 en A28. En dan is er ook nog gratis parkeren bij het hotel.

Let op: geen van de kamers hebben een tweepersoonsbed, maar hebben twee eenpersoonsbedden. En inchecken kan vanaf 14.00 uur. Eerder is mogelijk maar dan komen er extra kosten bij. En nogmaals, het is geen hotel waar je daverend enthousiast over zult zijn. Maar voor een vrijpartij en leuk samenzijn: prima!

De comfort kamers zijn het goedkoopst. Willen jullie ook nog extra ruimte en een badkamer met bad, boek dan de deluxe kamer.

Adres: Bornholmstraat 99, 9723 AW Groningen

Klik hier om de foto’s te bekijken en eventueel een kamer te boeken.

Binnenkort komen wij ook met een tip voor een meer romantisch samenzijn. Dat mag natuurlijk niet ontbreken! Mochten jullie er al eentje kennen, neem contact met ons op. We willen zoveel mogelijk stellen blij maken met goede tips!

Kamers per uur in provincie Groningen

Tot nu toe kunnen we nog geen suggesties doen voor een kamer per uur. Kom binnenkort terug op deze pagina en ontdek de lekkere adresjes!

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.