Helaas zijn er maar weinig Love hotels in Nederland. Op het moment zijn we bezig om ze op te sporen.

De ‘love hotels’ die we tot nu toe hebben gevonden, zijn vaak ook prostituees aanwezig. Met andere woorden, het zijn eigenlijk privé huizen. Dat kan een punt zijn voor stellen, maar in sommige van deze huizen is de aanwezigheid van prostituees niet storend. We doen ons uiterste best om deze huizen op te sporen zodat we ze op deze site kunnen vermelden.

Binnenkort verschijnen er dus updates over de huizen en Love Hotels in Nederland waar je als stel een kamer per uur kunt boeken.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Er zijn ook interessante hotels die ideaal zijn voor een romantische ontmoeting (inclusief spicy seks). Daarvan hebben we er een aantal al gevonden. En voor de stellen die weinig budget hebben, we hebben ook goedkope hotelkamers gevonden…

April 2017 update: We hebben een nieuwe mooie plek gevonden in Noord-Holland waar je als stel gemakkelijk een mooie kamer per uur kunt huren.

Zaandam: Kamer huren in Baccara club

Kamer per uur huren in ZaandamZoek je een mooie kamer per uur? In Zaandam, vlakbij Amsterdam, kun je gemakkelijk en snel een kamer huren. Elke luxe kamer heeft een bad.

Wil je het echt nog meer luxe? Dat kan, een van de kamers heeft zelfs een heerlijke jacuzzi. Bezoek de site van Baccara club en boek snel je kamer!

Adres: Aris van Broekweg 4, Zaandam (Noord-Holland). Uitstekend bereikbaar met de trein en voldoende parkeerplekken mochten jullie met de auto reizen.

Binnenkort meer locaties! (Klik hier als een verhuurder bent van Love Hotel-kamers; bekendheid geven aan een goede locatie kan al vanaf € 25,- per maand!)

Alle love hotels en kamers per uur per provincie:

 Verhuur jij een aantrekkelijke kamer per uur? Of voor een kort verblijf? Bezoek deze pagina en laat het ons weten!

43 gedachten over “Love Hotels in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *