Om te beginnen selecteren we enkele hotels waar het mooi is om met je partner naar toe te gaan. In de eerste plaats kijken we naar goedkope hotels. Prima voor een vrijpartij. We zoeken ook naar de meer luxe hotelkamers voor een meer romantisch samenzijn; love hotels.

En vervolgens delen we alle locaties die we te tot nu toe hebben gevonden waar je een kamer per uur kunt huren in Zuid-Holland.

Hotels geschikt voor de liefde in Zuid-Holland

We beginnen met de hoofdstad van deze meer zuidelijke provincie: Rotterdam. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor romantisch samenzijn!

Budget tip: Easyhotel Rotterdam City Centre

Dit centraal gelegen hotel is echt een budgethotel. Wellicht is de lage prijsklasse van harte welkom als jullie niet van plan zijn om lang te blijven.

Pluspunt is het feit dat de kamers een eigen (simpele) badkamer hebben met een douche. En zoals net al aangekaart: het ligt erg centraal. Prachtig in combinatie met een dagje of nachtje Rotterdam Centrum bezoek om vervolgens in dit hotel verder van elkaar te genieten.

Ideaal voor een romantisch weekendje? We denken van niet. Maar een kamer boeken is wel betaalbaar, ook als jullie slechts kort verblijven!

Inchecken kan vanaf 15.00 uur (betaal € 7,50 extra en inchecken kan al eerder in de middag).

Adres: Westblaak 67, 3012 KE Rotterdam.
Om de kamers te bekijken, klik hier.

Hebben jullie ooit een leuk hotel gevonden in Rotterdam of in Zuid-Holland? Laat het ons weten. Hoe eerder hoe beter, dan maken we daarmee weer andere stellen blij.

Kamers per uur huren in Zuid-Holland

Tot nu toe kunnen we nog geen suggesties doen wat betreft Zuid-Holland. Kom binnenkort terug op deze pagina en ontdek de mooie adresjes voor een kamer per uur!

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.