Wat betreft love hotels in Gelderland maken we een onderscheid tussen budget (goedkoop) en romantisch (deluxe). Zo kunnen zowel stellen met een klein budget als mensen met meer geld precies vinden wat ze zoeken.

Een kamer per uur is vooral gericht op intimiteit. Doorgaans vind je deze mogelijkheid niet in een standaard hotel. Maar het is vast te vinden, ook in Gelderland!

Hotels geschikt voor de liefde in Gelderland

We beginnen met de Arnhem. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of zelfs heet) samenzijn!

Betaalbare hotel-tip: Postillion Hotel Arnhem

Het hotel oogt niet modern, maar het is prima om hier te vertoeven. Niet luxe, maar doorgaans goed schoon.

De bereikbaarheid zit ook goed want het hotel ligt aan de snelweg (A12). En het is toch wat rustig door de bosrijke omgeving.

En nu de prijs… Niet heel goedkoop. We vonden een kamer vanaf € 89,-. Maar de prijs kan variëren per periode uiteraard. Voor die prijs krijgen jullie een standaard tweepersoonskamer, een badkamer met een bad en/of douche. En als je er om vraagt: 1 groot bed.

Adres: Europaweg 25 6816 SL Arnhem

Gaan jullie met de auto?

  • Vanuit Utrecht, Amsterdam, of vanuit Duitsland: neem afrit 26, Arnhem-Noord.
  • Vanuit Zwolle: neem afrit 20, Arnhem-Centrum.

En wel zo fijn, bij het hotel kunnen jullie gratis parkeren!

Met het openbaar vervoer naar hotel Postillion hotel Arnhem? Neem dan vanaf NS station Arnhem buslijn 91 of 231s. Stap uit bij halte Golflinks en dan is het slechts 7 minuten lopen.

Klik hier om de website te bezoeken. Let op, scrol naar beneden om de teksten en foto’s te zien. Anders lijkt het alleen maar een webpagina is om een kamer te boeken.

Kamer per uur in Gelderland

Tot nu toe kunnen we nog geen suggesties doen wat betreft het boeken van een kamer per uur in Gelderland. We voegen zo snel mogelijk adressen toe aan deze pagina.Dus keer binnenkort terug op deze site!

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.