Als start: we hebben een uitstekend hotel gevonden voor een zeer romantisch samenzijn in Noord-Brabant; een love hotel. Maar we begrijpen dat er ook genoeg stellen zijn die een meer betaalbare hotelkamer zoeken in deze provincie. Daarom volgen er binnenkort nog meer suggesties (budget hotelkamers).

Als het echt om een kort verblijf gaat, dan is het huren van een kamer per uur in Noord-Brabant een goede keus. Die adressen komen ook nog zodra we iets moois hebben gevonden.

Hotels geschikt voor de liefde in Noord-Brabant

We beginnen met de stad Den Bosch. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of wild) samenzijn!

Tip voor echt romantisch overnachten: Hotel Bossche Suites in Den Bosch

Staat romantiek voorop? Dan boek je meestal liever geen budgethotel. Met deze gedachte hebben wij hotel ‘Bossche Suites’ gevonden in Den Bosch. En of het luxe mag heten!

Zoals wel vaker het geval is met een hotel dat geschikt is voor love: het is een monumentaal pand. Locatie Stationsweg ging open in 2016 en bestaat uit 6 nieuwe ingerichte luxe hotelkamers. (Een zevende is in aanbouw.) Dit is wat ons betreft de mooiste locatie.

Daarom bevelen we locatie Stationsweg van dit hotel aan. De suites Museum en Parade zijn het goedkoopst. Willen jullie een lagere prijs, boek dan een suite op locatie Verwersstraat (een rijksmonument). Daar zijn suites ’t Lombardje en De Mèrt het meest betaalbaar.

Adressen:

  • Locatie 1. Verwersstraat 23a, 5211 HT ‘s-Hertogenbosch
  • Locatie 2. Stationsweg 2, 5211 TW ‘s-Hertogenbosch

Klik hier om de website van dit hotel te bezoeken.

En nogmaals, we zoeken nog een hotelkamer geschikt voor een klein budget. Ken jij een adresje? Laat het ons weten!

Kamers per uur in Noord-Brabant

Wil je een uurtje, twee uurtjes of een dagdeel een kamer hebben? Dus zonder overnachten? Binnenkort komen we met leuke adressen, dus bezoek deze webpagina nog eens.

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie in Noord-Brabant (of andere provincie) vanaf € 25,- per maand.