Het kompas naar discrete seksEen hotel zonder goede ligging is als een fiets zonder stuur. Je hebt er weinig aan. Een hotel moet daarom goed bereikbaar zijn, liefst op de route.

Hoewel, er zijn uitzonderingen. Bijvoorbeeld wanneer je een kamer in een love hotel wilt boeken. Waarom?

Boek het hotelkamer liefst niet in je directe omgeving

Wanneer je zoveel mogelijk privacy wilt, maximaal discreet, kan het verstandig zijn om een hotelkamer uit te zoeken juist uit de buurt en niet op de route.

Ga maar na, je wilt toch geen bekenden tegenkomen? Stel je eens voor dat je toevallig een familielid, zakenrelatie of kennis tegenkomt! Wanneer je een hotel boekt om lekker te seksen of je volledig te ontspannen, behoren dit soort situaties uiteraard tot worst-case-scenario’s.

Door in een vreemde omgeving een hotelkamer te boeken, minimaliseer je de kans dat je ‘betrapt’ wordt. Zo hoef je nooit iemand wat uit te leggen, dat voelt beter.

Wat is nog meer belangrijk wanneer je een hotelkamer wilt boeken?

Parkeerplaatsen en taxiservice

Zeker als je een (love)hotel boekt buiten je directe omgeving, is het handig als je met de auto reist. Dat is meer discreet, sneller en uiteindelijk goedkoper. Je moet je auto ook kwijt, dus parkeerplaatsen bij het hotel zijn wel zo handig.

Kijk dus goed na of je gemakkelijk je auto kunt parkeren op een veilige, discrete plaats. Gebruik daarvoor zo nodig Google Maps.

Een hotel met eigen parkeerplaats of parkeergarage is ideaal. Dan hoef je daar ook niet meer aan te denken. Check even of parkeren wel gratis is.

Een hotel-taxiservice kan ook handig zijn, zeker als je geen auto tot je beschikking hebt. Houd rekening met de kosten, lange ritten kunnen aardig in de papieren lopen.

Heb jij ooit wel eens meegemaakt dat je een (oude) bekende tegenkwam, net wanneer je van je lief wilde genieten in een hotel? Laat hieronder anoniem je reactie achter.

Waarom juist een slecht bereikbaar hotelkamer boeken?

2 gedachten over “Waarom juist een slecht bereikbaar hotelkamer boeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *