Ook wat betreft de provincie Drenthe maken we een onderscheid in ‘budget’ en ‘romantisch’. Zo kunnen jullie met een krap budget een geschikte hotelkamer boeken. Of indien gewenst, als het meer ‘love’ moet zijn, een meer luxe hotelkamer boeken in Drenthe.

Vervolgens delen we de locaties die we te tot nu toe hebben gevonden waar je een kamer per uur kunt huren in Drenthe. Dit soort adressen zijn slechts zelden een standaard hotel.

Hotels geschikt voor de liefde in Drenthe

We zoeken nog naar meerdere hotels in omgeving van Assen. Tot nu toe hebben we echter iets prachtigs gevonden…

Budget & romantische tip: Hotel Buxus

Dit hotel is gevestigd in het kleine dorpje ‘Gasselte’. Het is kleinschalig en mooi rustig. Wellicht ideaal voor een meer discreet bezoekje!

En bovenal, het is zeer, zeer, zeeeer betaalbaar. En dan vertoeven jullie wel in een fijne kamer met een redelijk groot badkamer. We vonden al een kamer voor € 45,- (hoewel op basis van 1 persoon). Opgelet, de prijzen kunnen per periode nog wel eens veranderen.

De ligging is ook best goed: centraal in het hart van Drenthe. Toch rijd je er al gauw voorbij want het ligt aan een straat in een woonwijk. Goed opletten dus op het kleine naambordje, om vervolgens de oprit in te rijden. Parkeren is lekker gratis.

Adres: Dorpsstraat 35, 9462 PK, Gasselte

Bezoek de website van dit goedkope en mooi hotel. (Boek via de website van dat hotel, dat is het goedkoopst.)

Gasselte ligt ongeveer op 22 minuten rijden afstand van Assen. Neem de afrit N378/Gasselte vanaf de N34.

Ken jij nog een mooi romantisch hotel in de provincie? Laat het ons weten!

Kamers per uur in Drenthe

Tot nu toe kunnen we geen suggesties doen voor het huren van een kamer per uur in Drenthe. Kom binnenkort vooral terug om de mooie adressen te ontdekken!

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al mooi bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.