Koppel in rendez vous hotelRendez vous hotel? Je hoeft de Franse taal nauwelijks machtig te zijn om te weten dat rendez vous ‘afspraak’ betekent.

Het woord ‘afspraakje’ in combinatie met het woord ‘hotel’, dan mag het helemaal duidelijk zijn:

Rendez vous hotel is een love hotel

Al is het maar de vraag of zo’n romantisch hotel werkelijk voor ‘love’ wordt gebruikt. Er zijn wel degelijk andere mogelijkheden in zo’n hotel.

Misschien heb je voor een korte zakelijke bespreking slechts een rendez vous hotel nodig; een uurtje of twee. Uiteraard biedt zo’n gezellige kamer uitkomst.

Of je bent op reis en een hotelkamer voor een korte tijd is voldoende om even uit te rusten en je op te frissen. Dat scheelt kosten, je hoeft immers niet de hele nacht te verblijven daar.

Rendez vous hotel vaak voor erotiek en ontspanning

Toch worden de kamers in een rendez vous hotel meestal geboekt voor een intiem samenzijn. Rustig praten, zoenen, strelen, seks en dergelijke. En waarom zou dat niet mogen? Zolang beide graag met elkaar afspreken voor seks, is er weinig tegen in te brengen.

Deze site is ontwikkeld voor mensen die op zoek zijn naar goede locatie voor een rendez vous en graag tips krijgen over hoe ze het moeten aanpakken in een love hotel.

Dus de artikelen zijn bedoeld voor mensen zoals jij die graag een afspraakje in een hotelkamer maken, voor een uur of wat langer. Voel je vrij om de artikelen door te nemen en een leuke locatie uit te kiezen!

Helaas weinig love hotels in Nederland

Tot op heden zijn er nog weinig love hotels in Nederland te vinden. In België zijn meer zogenaamde rendez vous hotels, maar dat kan voor sommige teveel reistijd betekenen.

We zijn op het moment bezig met het zoeken naar mooie, hygiënische en romantische rendez vous hotels. Zowel in Nederland als in België. We verwijzen echter alleen naar hotels van goede kwaliteit; dit is geen kwestie van de eerste de beste.

Wees daarom geduldig en bezoek deze site geregeld voor love hotel-updates. We doen ons best.

Heb jij een leuke spannende ervaring in een rendez vous hotel? Of ben je op zoek naar een kamer voor een paar uur? Plaats nu anoniem je reactie hieronder.

Wat is een rendez vous hotel?
Trefwoord(en):     

7 gedachten over “Wat is een rendez vous hotel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *