Om te beginnen selecteren we enkele hotels in Overijssel waar het mooi is om met je partner naar toe te gaan. En vervolgens delen we alle locaties die we te tot nu toe hebben gevonden waar je een kamer per uur kunt huren in Overijssel.

Hotels geschikt voor de liefde in Overijssel

We beginnen met de Zwolle. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of zelfs heet) samenzijn!

Budget tip: Hotel Campanile Zwolle

De prijs kan per periode veranderen, maar wij vonden al een kamer vanaf € 51,-. Dat is wel erg betaalbaar! Maar mag je daarom echt een romantische kamer verwachten? Wij vinden van niet. Maar voor een warm samenzijn kun je hier prima een hotelkamer boeken.

Dit hotel heeft 4 eenpersoons- en 55 tweepersoonskamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer; douche in bad plus uiteraard een toilet. Dat is een prima basis.

Ook de ligging is mooi. Het hotel en restaurant is gelegen aan meerdere verbindingswegen. En te voet op slechts 5 minuten afstand van het stadscentrum van Zwolle.

Adres: Schuttevaerkade 40, 8021 DB, Zwolle.

Klik hier om de website te bezoeken en om rond te kijken daar.

Extra tip: wanneer op de website, klik dan ook op ‘Speciale aanbiedingen’…

Binnenkort willen wij ook nog adressen geven voor het boeken van een echt romantische hotelkamer; love hotel.

Kamers per uur in Overijssel

Nee, we hebben nog geen kamers per uur gevonden in Overijssel. Kom daarom binnenkort terug op deze site en ontdek de nieuwe adresjes!

Mocht je zelf een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.