Uitleg over Swingers, inclusief tips en ervaringen!

Twee swingers paren uitgebeeld als vier hartenSwingers, steeds meer stellen en echtparen ambiëren de swingers levensstijl. En wanneer actief, doen allerlei bijzondere ervaringen op met deze levensstijl. Maar misschien vraag je je af: wat zijn swingers eigenlijk? En volgens sommigen komt swingen van oorsprong uit Amerika, maar is dat werkelijk zo?

En nog belangrijker: ken de misvattingen over partnerruil voordat je er eventueel aan begint!

We beginnen bij het begin, wat zijn swingers…

De definitie van swingers

Swingen een vorm van intieme vriendschap tussen twee of meerdere stellen / koppels. Een stel ontmoet een ander stel voor seks en / of blijvend intieme vriendschappen.

Vaak is er sprake van (meer…)

Mag je vreemdgaan? (Ja en nee)

Vrouw gaat vreemd in hotelkamerMag je vreemdgaan? Om deze vraag te beantwoorden is het goed om de definitie van vreemdgaan te onderzoeken.

Vreemd·gaan ging -, i -gegaan sex hebben met een ander dan de vaste partner

Dat betekent dat wanneer je met sex hebt met iemand buiten je vaste relatie, je vreemdgaat. Ook als je een open relatie hebt, aan polygamie doet, samen een swingers-koppel vormen of eenmalig van een trio’tje willen genieten.

Vreemdgaan, een kwestie van ethiek

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de mens van nature niet monogaam is. Toch is seksueel trouw zijn in onze Westerse maatschappij de norm.

Er wordt slechts zelden openlijk gesproken over (meer…)