Seks buiten als alternatiefSeks mag een avontuur zijn. Spannend, sexy en lekker. Een beetje afwisselen van omgeving kan de seks zeker goed doen. Hebben jullie wel eens buitenseks overwogen?

Het mag romantisch, maar het hoeft niet…

Je kunt de date romantisch beginnen met een picknick. Na een versnapering en een glas wijn kan het vrijen beginnen. Neuken in de buitenlucht kan fantastisch zijn. Seks buiten kan een avontuur op zich zijn!

Maar de seks buiten kan ook totaal anders lopen, zeker als je op een plek bent waar de risico’s op betrapt te worden groter zijn. Trek dan beide gemakkelijke kleding aan zodat je stiekem snel eventjes kunt neuken. Een geile kick, of niet?

Weerstand tegen buitenseks?

Al wordt er volop gefantaseerd over buitenseks, toch durven maar weinig mensen het echt aan. In de eerste plaats omdat de risico’s van buitenseks afschrikken. Je kunt bijvoorbeeld betrapt worden, durven jullie dat wel aan?

Daarnaast hebben mensen moeite om een goede plek te vinden voor buitenseks. Buitenseks is veel minder comfortabel dan bijvoorbeeld een kamer per uur huren, uiteraard.

Hopelijk laat dat beetje discomfort je niet weerhouden om te experimenteren. Daarom, om de buitenseks op gang te krijgen, volgen een paar ideeën waar je de date kunt hebben.

Buitenseks date tips

  1. Buitenseks in het veld. Een afgelegen weiland kan prima dienst doen als plek voor buitenseks. De loeiende koeien in het veld of een verlaten graanveld geeft een unieke beleving van samenzijn.
  2. Het bos. Dit is een populaire plek om te neuken. Men ziet niet alleen door de bomen het bos niet, een neukend stelletje kan ook rustig zijn gang gaan.
  3. Het park. Ook hier kunnen jullie vrijen. Al is het meestal verstandiger om dat ‘s avonds te doen, al loop je dan het risico op de welbekende engerds. Neem een zaklamp mee!
  4. Heb je een lege paardentrailer tot je beschikking? Neem deze mee op je reis zodat je altijd een beschut plekje hebt om te neuken!
  5. In een portiek midden in de stad of het dorp. Deze seksplek is alleen weggelegd voor de echte daredevils en thrill seekers. Je moet zeer oplettend zijn voor voorbijgangers en een prettige plek vinden waar je enige beschutting hebt. Een diep portiek met een schaduw bijvoorbeeld.
  6. Op het balkon of plat dak. Zorg ervoor dat mensen vanaf de straat geen zicht hebben. Het is immers moeilijk om voorbijgangers in de gaten te houden. Ook kunnen waarschijnlijk sommige buren gemakkelijk meegenieten.

Heb je nog meer ideeën voor buitenseks? Plaats deze als reactie onder dit artikel. Mag anoniem (geef jezelf een bijnaam).

Buitenseks als alternatief (6 tips voor seks buiten)
Trefwoord(en):     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *