Om te beginnen selecteren we enkele hotels in Zeeland waar het mooi is om met je partner naar toe te gaan. We maken een onderscheid in budget (goedkoop) of meer luxe (romantisch).

En tevens hebben we enkele suggesties voor het huren van een kamer per uur in. We kennen deze omgeving niet, dus het wordt even zoeken. We doen ons best!

Hotels geschikt voor de liefde in Zeeland

We beginnen met de Middelburg. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of zelfs heet) samenzijn!

Budget tip: Hotel Middelburg

Dit betaalbare hotel (standaardkamer vanaf € 71,-, afhankelijk van de periode) is niet heel luxe, maar prima om samen met je partner bezoeken voor gezelligheid en intimiteit. En dat is inclusief een grootbeeldtelevsie met kabelaansluiting. En niet onbelangrijk: elke hotelkamer heeft een badkamer met douche en toilet.

De ligging is ook prima: aan de rand van het centrum van Middelburg. Dichtbij A58, aan de schoeweg. Parkeren kan op eigen terrein van het hotel.

Met het openbaar vervoer is het slechts 13 minuten met bus 50 vanaf Middelburg Station (uitstappen Althoornweg) en daarna 8 minuten lopen.

Adres: Bosschaartsweg 2, 4336 PB, Middelburg.
Klik hier om de website van het hotel te bezoeken. Bekijk de gallery om een algemene indruk te krijgen van het hotel. Klik op ‘Kamers’ om te weten wat je boekt.

We zoeken ook nog mooie, romantische hotels in Zeeland. Die volgen dus nog!

Kamer per uur in Zeeland

Zoals we eerder aangeven, het vinden van kamers per uur in Zeeland is moeilijk. We blijven zoeken dus kom voorla binnenkort terug.

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.