We hebben in Utrecht al een prima hotel gevonden voor een normaal budget. Leuk voor een intiem en warm samenzijn. Binnenkort plaatsen we ook nog wat adressen voor mensen die zo goedkoop mogelijk een hotelkamer willen boeken.

En wil je niet overnachten maar slechts een (hotel)kamer in Utrecht boeken voor enkele uurtjes? Die adressen zijn we op het spoor. Binnenkort kun je ze vinden op deze pagina!

Hotels geschikt voor de liefde in Utrecht

We beginnen met de grote stad Utrecht. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of zelfs heet) samenzijn!

Betaalbare hotel-tip: Mary K Hotel

Nee, dit hotel is niet de goedkoopste in Utrecht, maar wel degelijk betaalbaar. Deze locatie is een monument dat verbouwd is tot hotel, en daardoor zeker bijzonder. En het ligt prachtig aan de Oude Gracht in het centrum van Utrecht.

Voor een romantisch samenzijn is dit hotel goed; wij vinden daarom dat dit hotel met recht ‘love hotel’ genoemd mag worden. Bij een overnachting kunnen jullie ook genieten van een heerlijk ontbijt, slechts voor een meerprijs van € 8,- per persoon. En dan krijgen jullie samen een fairtrade, biologische- en streekproducten-ontbijt.

Willen jullie het echt romantisch, dan biedt het hotel een ‘Romantic City Break Oh lala’ aan. Een lekker wijntje, overnachten in een van de mooie designkamers en in de ochtend uitgebreid ontbijten. Deze romantiek blijft jullie zeker bij!

Let op: in de lente of zomer kan het prettig zijn om het raam open te doen. Mochten jullie dat wensen: kies geen kamer aan de straatkant want daar kunnen de ramen niet open. Aan die zijde zijn er namelijk dubbele ramen om het straatgeluid te minimaliseren. Goed om te weten dus!

Adres: Oudegracht 25, 3511 AB Utrecht
De kamers bekijken van dit hotel? Klik hier.

Kamers per uur huren in de provincie Utrecht

Tot nu toe kunnen we nog geen goede suggesties doen. Kom binnenkort terug op deze pagina en ontdek de lekkere adresjes!

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.