Eerst selecteren we enkele hotels waar het fantastisch is om met je partner naar toe te gaan. En daarna sommen we alle kamers per uur op die we tot nu toe hebben gevonden in deze Noordelijke provincie.

Hotels geschikt voor de liefde in Noord-Holland

We beginnen met de hoofdstad van deze provincie: Amsterdam. Uiteraard komen we met nog meer suggesties waar jullie een kamer kunnen boeken voor een romantisch samenzijn!

Lloyd Hotel & Culturele Ambassade in Amsterdam

Dit hotel ligt ongeveer op 30 minuten lopen vanaf het Centraal Station Amsterdam. Of neem bus 26; kwartiertje reistijd. Dan wel bus 48; 20 minuten reistijd. Voor wie Amsterdam goed kennen: het ligt vlakbij Club Panama.

Het hotel is werkelijk uniek. Gebouwd in het jaar 1921. En het is door kunstenaars, architecten en vormgevers omgetoverd tot een prachtig hotel.

En het mooie is, jullie kunnen het zo luxe maken als jullie willen. Van 1 ster tot 5 sterren. Met een krap budget kunnen jullie uiteraard de goedkoopste nemen (1 ster). Dat houdt in dat jullie een budget tweepersoonskamer krijgen met gedeelde badkamer. Maar wel met uitzicht op het IJ!

De 2-sterren-kamers zijn iets meer luxe. Enkele kamers hebben ook een open badkamer, want kan bijdragen tot de romantische en erotische sfeer. Aanrader dus!

Klik hier om de website te bezoeken, foto’s te bekijken en te boeken.

Oostelijke Handelskade 34, 1019 BN Amsterdam. Prima bereikbaar te voet en openbaar vervoer. Houd wel rekening met de best stevige parkeerkosten in Amsterdam Centrum.

Kamers per uur in Noord-Holland

We zijn momenteel nog meer plekken aan het zoeken waar jullie een kamer per uur kunnen huren. We hebben er tot nu toe een erg mooie locatie gevonden in Zaandam:

Zaandam: Kamer huren in Baccara club

Kamer per uur huren in ZaandamZoek je een mooie kamer per uur? In Zaandam, vlakbij Amsterdam, kun je gemakkelijk en snel een kamer huren. Elke luxe kamer heeft een bad.

Wil je het echt nog meer luxe? Dat kan, een van de kamers heeft zelfs een heerlijke jacuzzi. Geef van te voren wat je wilt.

Bezoek de site van Baccara club en boek snel je kamer!

Adres: Aris van Broekweg 4, Zaandam (Noord-Holland). Uitstekend bereikbaar met de trein en voldoende parkeerplekken mochten jullie met de auto reizen.

Binnenkort meer locaties!

Jouw lovehotel of kamer per uur bekend maken?

Dat kan! Klik hier als een verhuurder bent; bekendheid geven aan een goede locatie kan al vanaf € 25,- per maand.