Om te beginnen selecteren we enkele hotels waar het mooi is om met je partner naar toe te gaan. En vervolgens delen we alle locaties die we te tot nu toe hebben gevonden waar je een kamer per uur kunt huren in Friesland.

Hotels geschikt voor de liefde in Friesland

We beginnen met Leeuwarden. En binnenkort komen we met nog meer suggesties voor waar jullie een kamer kunnen boeken voor een warm (of zelfs heet) samenzijn!

Super budgettip: Bastion hotel Leeuwarden

Willen jullie het meer betaalbaar dan romantisch? Dan is dit hotel in Leeuwarden een aanrader. Dit is een van de goedkopere hotels die we hebben gevonden. We vonden al een kamer voor 47,-! En het hotel is nog betrekkelijk nieuw: in 2015 heeft het hotel zich uitgebreid met 30 nieuwe deluxe kamers.

De ligging is ook uitstekend; uitvalswegen A31 en A32.En gratis parkeerplek bij het hotel. Het hotel is ook vanaf de binnenstad van Leeuwarden in 10 minuten te bereiken.

Let op: in geen van de kamers is een tweepersoonsbed te vinden; het gaat om twee losse eenpersoonsbedden. De goedkoopste kamers heten ‘Comfort’ en zijn 18m2. De deluxe kamers zijn 24m2.

Standaard inchecktijd is vanaf 14.00 uur. Bij eerder inchecken worden er extra kosten in rekening gebracht.

Adres: Legedyk 6, 8935 DG, Leeuwarden

Bezoek de website om een blik te werpen in een kamer en om te boeken.

Kamers per uur in Friesland

Tot nu toe kunnen we nog geen suggesties doen. Maar bezoek binnenkort nog eens deze pagina en ontdek de mooie adressen!

Mocht je een kamer per uur verhuren, klik hier. Je kunt al bekendheid geven aan je locatie vanaf € 25,- per maand.